Regenlaarzen kinderen & Kinder regenlaarsjes

Het weer is een belangrijke factor in de keuze van het schoeisel van je kindje. Gladheid kan gevaarlijke situaties opleveren. Daarom hebben de regenlaarzen en snowboots voor kinderen van FashionBootZ een goede zool van hoogwaardig kunststof. Trek je kindje lekkere dikke sokken aan en voorkom dat ze natte en koude voetjes krijgen met deze hippe regenlaarsjes, dan zijn ze helemaal klaar voor de winter!

Met een handige aanpak zorg je ervoor dat je vrolijke gekleurde kinder regenlaarzen aanschaft zodat ze er na deze winter ook nog profijt van hebben. We hebben overal aan gedacht; voor jongens stoere brandweer of politieregenlaarzen of voor meisjes regenlaarzen met bloemetjes, hartjes, sterretjes of een ander schattig printje. Ook aan een unieke collectie beschilderbare regenlaarzen is gedacht, waarbij ze zelf hun regenlaarsjes keer op keer kunnen beschilderen. Bekijk nu snel onze laatste collectie regenlaarzen voor kinderen online en profiteer van alle voordelen die FashionBootZ biedt.

Natuur rubber laarzen online kopen

De rubber laarzen voor kinderen van FashionBootZ zijn niet zomaar rubber laarzen. De rubberen laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber. Een natuur rubberen laars wordt gemaakt uit het sap van de rubberboom (bijvoorbeeld Braziliaanse rubberboom of Indische rubberboom). Het sap dat hieruit komt heet latex. 33% van dit sap bestaat uit rubber. De latex wordt daarna verdund met water en gefilterd. Het resultaat hiervan, ook wel natuurrubber, wordt tot dunne plakken gerold en gedroogd. Dit is qua productie minder efficiënt maar biedt wel meerwaarde qua kwaliteit. Zo krijgt de zool een steviger profiel en heeft de zool een dempende werking. De schacht verzorgt de stabiliteit rondom de enkel, bij de neus en hiel. Naast het hogere comfort, gaat een natuurrubberen regenlaars veel langer mee dan regenlaarzen van PVC. Wel is de prijs iets hoger dan een PVC regenlaarsje omdat het een natuurproduct is.

Aantal per pagina:
Regenlaarzen frozen Disney Anna Elsa
Regenlaarzen kind Minni Mouse Disney
Regenlaarsjes kind Mickey Mouse blauw
CeLaVi Olifanten Print regenlaarsjes laag met veter

hunter laarzen kids


Regenlaarsjes kind Minions blauw geel
CeLaVi Olifanten lage regenlaarsjes blauw geel
Joules kinder regenlaarzen Pool Blue Posy Stripe
Joules kinder regenlaarzen Ditsy Floral
Joules kinder regenlaarsjes Sky Blue Ice Cream
Joules kinder regenlaarzen Shark Cam
Joules regenlaarzen geel - lime floral
Joules regenlaarzen moeder - dochter navy spot
Joules kinder regenlaarzen blauw floral
Joules kinder regenlaarzen grijs - grey bloom
Joules kinder regenlaarsjes ZIGZAG blauw - roze
Joules kinder regenlaarzen marine - french navy stripe
Regenlaarsjes met strik rood Igor wellies
Igor bow wellies black girls - zwart
Igor bow wellies burgundy bordeaux rood
Regenlaarsjes grijs met strik Igor rainboots
Regenlaarsjes kind zwart met strik tijgerprint
Regenlaarsjes roze met satijnen strik Igor wellies