Aigle

Aigle

Aigle laarzen geschiedenis & merkinformatie

Aigle biedt een breed scala aan laarzen met name in het hogere segment voor mensen die kwaliteit waarderen. Zoals Aigle zelf aangeeft zijn zij "Master Rubber Craftsman"sinds 1853. Een van de weinige merken die grotendeels nog in Frankrijk worden geproduceerd. Met meer dan 200 man personeel krijgen zij het voor elkaar om dagelijks 4000 paar laarzen te produceren. Een leuk weetje: Een nieuwe medewerker heeft ongeveer 2 jaar inwerktijd nodig om het hele proces te leren van A-Z hoe een Aigle laars gemaakt dient te worden. Een productie proces kan namelijk wel uit 60 handelingen bestaan. Maar mede dankzij de kwalitatief hoogwaardige materialen die worden gebruikt, ben je verzekerd van droge en warme voeten. Naast het feit dat elke laars handmatig wordt nagekeken op waterdichtheid. "To foster a unique expertise, mankind will be protected from all elements."

Aigle laarzen

Aigle heeft een diversiteit aan laarzen opgenomen in haar productlijn. Degelijke lijnen zoals de Parcours, Aiglentine of de Chantebelle. Maar door de jaren heen heeft Aigle ook succesvol echte fashion must have laarzen geproduceerd voor dames en kinderen. De Miss Juliette is hier een mooi voorbeeld van, afgewerkt met een stijlvolle hak en lederen detail aan de achterzijde. Perfect aansluitend bij de kuiten. Deze Aigle laarzen zijn dan ook een voorbeeld van een prachtig craftsmen product die bij elke outfit te combineren is.

Aigle regenlaarzen

FashionBootz was meteen verkocht toen we hoorden dat we dit prachtige merk mochten opnemen in onze collectie. De luxe materialen en goed uitgewerkte designs gaan zonder twijfel een groot succes zijn. Bekijk snel onze uitgebreide collectie Aigle regenlaarzen voor dames, heren en kinderen.