Bij FashionBootZ kun je op verschillende manieren betalen voor je bestelling via onze payment provider MultiSafepay: iDeal, Visa, MasterCard, Maestro, Mister Cash of bankoverschrijving.


iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDeal doe je in een paar stappen:

1. Je bestelt een product
2. Kies iDeal als betaalmethode
3. Selecteer de bank waar je de bankzaken al online regelt
4. Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank
5. De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld
6. Je keurt de betaling goed
7. Je ontvangt een bevestiging van de bank
8. Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Als je voor 11:00 betaalt met iDeal op werkdagen, dan heb je de meeste modellen binnen 1 week in huis!

Wil je graag meer informatie? Kijk dan op www.ideal.nl


Visa
Visa is een coöperatie die het eigendom is van ongeveer 21.000 financiële wereldwijde instellingen.  Visa is vooral bekend vanwege de creditcarddiensten die zij verleent. Wereldwijd is Visa de nummer 1 in CreditCards. Visa staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Sinds 2010 maakt Visa gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam 'Verified bij Visa' heeft Visa haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger. FashionBootZ biedt Visa-betalingen aan met kosteloos gebruik van 3-D Secure.

Wil je graag meer informatie? Kijk dan op www.visa.nl
 


MasterCard
MasterCard Worldwide is een bedrijf dat wereldwijd licenties uitgeeft voor het verstrekken van creditcards. Het is één van de grootste bedrijven in deze branche. MasterCard is uitgegroeid tot een volwaardig creditcardnetwerk en te vergelijken met Visa. Je kunt met een MasterCard snel en efficiënt betalen. Sinds 2010 maakt MasterCard gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam 'MasterCard® SecureCode™' heeft MasterCard haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger. 
FashionBootZ biedt MasterCard-betalingen aan met kosteloos gebruik van 3-D Secure.

Wil je graag meer informatie? Kijk dan op www.mastercard.com/nl 
 

  
Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank, kunnnen direct aankopen doen als Belgische klant binnen de vertrouwde betaalomgeving. Deze betaalmethode is dan ook te vergelijken met iDeal.     

Wil je graag meer informatie? Kijk dan op www.mistercash.org Maestro
Vanaf nu kun je je Maestro® kaart gebruiken om  online te shoppen (alleen in het buitenland)! Het enige wat je nu nodig hebt is een SecureCode™, een unieke  code waarmee je online even veilig kan betalen als met je PIN-code in een winkel. Sinds kort maakt Maestro gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam 'Maestro® SecureCode™' heeft Maestro haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger.

Wil je graag meer informatie? Kijk dan op www.maestrocard.com/be_nl
 


Bankoverschrijving
FashionBootZ biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via de eigen bank. Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Volg de instructies via het winkelmandje als je op deze manier wilt betalen. Let op, de betaling komt twee dagen later bij ons binnen, dus de verzending loopt ook twee dagen vertraging op.