Bisgaard regenlaarzen

Bisgaard merkinformatie

Bisgaard is een Deens bedrijf, waar ze kinderschoenen-laarzen ontwerpen en maken. Er wordt gewerkt met comfort, kwaliteit en doordachte en unieke ontwerpen. Bisgaard is ontstaan na een deal tussen 2 mensen. Marianne Bisgaard en haar man Henrik Thomsen werden businesspartners, nadat haar man zijn baan had opgezegd. Dit bedrijf werd ook wel hun 3de ‘kindje’. De 2 bundelden hun sterke persoonlijke waarden en kwaliteiten tot een succes-duo, want in 2005 wordt haar droom werkelijkheid! Marianne was geen onbekende in de schoenenbranche. Al jaren runde zij 3 schoenenwinkels en nu samen met de hulp van haar man (die een passie heeft voor sales en marketing), kon zij haar droom uit laten komen. Namelijk vol passie schoenen ontwerpen/maken met een simpel motto; een goede pasvorm, hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen!

Succes en internationale groei

Bisgaard is een gevestigde internationale onderneming en in Europa een snelst-groeiend merk binnen de kinderschoenenmarkt. Met een zeer professioneel team en energieke werknemers ontwerpt, produceert en verkoopt Bisgaard schoenen van hoge kwaliteit d.m.v. meer dan 700 retailers in zowel online als offline markten in 16 landen. Bisgaard had, heeft en houdt vast aan hun eenvoudige filosofie. Een focus die ligt op innovatieve designs, altijd een goede pasvorm en het gebruik van alleen maar écht leer. Een bedrijf dat zich dag in, dag uit inzet voor het maken van de beste kwaliteit kinderschoenen.

Kwaliteit Bisgaard

Bisgaard-schoenen worden altijd gemaakt van natuurlijke materialen. De schoenen en laarzen van Bisgaard zijn gemaakt van kwaliteits-100% echt kalfsleer. Leer is duurzaam, slijtvast, flexibel, comfortabel en het ademt. Hierdoor is het, het perfecte materiaal voor schoenen. De zolen en regenlaarzen zijn gemaakt van natuurlijk rubber dat flexibel en elastisch is. Bisgaard vindt het belangrijk dat kinderen een perfecte pasvorm hebben met comfort, ondersteuning, veiligheid en bewegingsruimte. Zonder dat de voetjes in de schoenen schuiven. De schoenen hebben verschillende zooldiktes, bevestigingsmethoden en lengtes. Deze verschillen helpen de schoen om perfect om de voet te passen. De kinderschoenen van Bisgaard kunnen dus uren gedragen worden voor spel en plezier! Hierdoor kunnen kinderen elke dag met plezier en spanning uitkijken naar het dragen van schoenen met comfortabele en innovatieve ontwerpen.

Bisgaard regenlaarzen

Onderhoud van de Bisgaard schoenen/laarzen

De schoenen en laarzen van Bisgaard staan bekend om de kwaliteit en duurzaamheid. De natuurlijke materialen hebben de juiste zorg nodig om hun flexibiliteit en duurzaamheid te behouden. Het is belangrijk dat de schoen waterdicht is, zodat de schoen niet onnodig slijt. Dit helpt om het ergste vuil en slijtage tegen te gaan bij normaal dagelijks gebruik. Leer en rubber moeten worden ingesmeerd met natuurlijke was of olie om hun natuurlijke flexibiliteit, ademend vermogen en waterbestendigheid te behouden.

Collectie Bisgaard regenlaarsjes

Bisgaard heeft allerlei schoenen. Zowel voor de eerste wandelaars, pantoffels, balletschoenen tot laarzen, schoenen en regenlaarzen. De schoenen zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar en voor ieder zijn/haar smaak of stijl. De ontwerpen worden gemaakt in verschillende trends en er wordt rekening gehouden met de seizoenen! Naast leren kinderschoenen heeft Bisgaard dus een mooie collectie aan natuur-rubberen regenlaarsjes. Op het oog simpele ontwerpen, maar elk laarsje is handgemaakt en tot in de puntjes afgewerkt. De laarsjes worden afgewerkt met een mooi en eigentijds detail of leuke print. Samen met Marianne’s speciaal opgeleide technici in haar fabrieken in Portugal, weet zij keer op keer haar ideeën tot werkelijkheid te brengen. Zij verrast ons met kwaliteit en laarsjes die gemaakt zijn vol passie! Bisgaard’s passie willen wij van FashionBootZ graag met u delen. Wij hebben diverse modellen en kleuren van Bisgaard’s regenlaarzen in het assortiment. Benieuwd naar Bisgaard? Check dan hier hun mooie collectie kinderregenlaarsjes.

Bisgaard online