Regenponcho's van Rainfest bij FashionBootZ

De festivals zijn alweer in volle gang en de zomer gaat deze maand officieel beginnen! Iedereen heeft er weer zin in! Heerlijk dansen in het zonnetje...helaas is dat niet altijd het geval. Ook in de zomer kan het stevig regenen en de laatste nieuwsberichten liegen er niet om. Nederland wordt warmer en natter. Dat betekent dus ook meer regenbuien. Maar niet getreurt, want ook tijdens die buien kunnen we er nog steeds fashionable uitzien.

Iedereen weet FashionBootZ al te vinden voor een paar leuke festivallaarzen, maar buiten droge voeten is het ook wel lekker als je zomerse outfit droog blijft. Vandaar dat wij van FashionBootZ sinds kort zijn begonnen met de verkoop van regenponcho's. Voor de kinderen hadden we al diverse modellen op de site staan, maar ook voor de volwassenen zijn we op zoek gegaan naar leuke outfits. Zo kwamen we uit bij het merk Rainfest, opgezet door een dame die als geen ander weet hoe belangrijk een leuke outfit tijdens een festival is. Rainfest heeft diverse prachtige kwaliteits poncho's in haar collectie met mooie zachte kleuren die perfecte passen bij de laatste modetrends. En niet alleen voor de dames.

Bij Rainfest is er ook gedacht aan de mannelijke feestgangers! Ga snel naar onze site: FashionBootz.nl en laat je verrassen door de hippe regenoutfits van Rainfest.