Bostons regenlaarzen cowboy

Bostons regenlaarzen merkinformatie en herkomst

Geïnspireerd door een reis door de Verenigde staten, hebben twee Brabantse dames het initiatief opgenomen om een aantal rubber (western-) laarzen te ontwerpen en deze te laten fabriceren in verschillende vrolijke prints en kleuren. Wanneer je deze stoere regenlaarzen ziet, zie je direct dat het ideale festivallaarzen zijn.

Assortiment Bostons regenlaarzen

Bostons regenlaarzen hebben een vijftal fantastische modellen ontwikkeld die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld de modderige festivalterreinen. Maar natuurlijk voor alle activiteiten die je met de regenlaarzen wilt ondernemen. Ze lopen namelijk heerlijk. Gebruik ze dan ook voor langere wandelingen met de hond. Je kunt ze uiteraard ook combineren door ze te gebruiken als een complementering van een modische outfit. Kortom: Het is een mooie aanvulling op je verzameling schoeisel om nóg meer te kunnen wisselen!

Keuze

Wij van FashionBootZ zijn de samenwerking met Bostons aangegaan omdat we je de kwaliteitslaarzen van dit merk niet wilden onthouden. Door dit samenwerkingsverband zijn we tevens in staat om uit voorraad alle modellen en maten van het merk te leveren. Neem maar eens een kijkje en maak je keus uit de collectie Bostons regenlaarzen! Je zult er veel plezier aan beleven!