Bugzz regenponcho en paraplu's voor kinderen

BUGZZ regenponcho kids

Dit Engelse merk zou bij iedereen met kinderen bekend moeten zijn of worden. Bugzz heeft namelijk de meest leuke en schattige regenponcho's in haar assortiment voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Ieder kind wordt enthousiast bij het zien van deze leuke poncho's. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Naast regenponcho's hebben ze ook andere artikelen van paraplu's, rugzakjes, etuis tot horloges. Het bijzondere van dit merk is dat ze van een bepaald thema een hele serie aan artikelen ontwerpen waarbij het thema overal in terug komt. Zo kan ieder kind een mooie verzameling bij elkaar sparen met bijv. zijn of haar favoriete dier.

BUGZZ Kids stuff geschiedenis

BUGZZ Kids Stuff is een Engels bedrijf dat gevestigd is in Noord-Yorkshire. Het bedrijf is in 2005 opgestart en sinds die tijd hebben ze hard gewerkt om hun aanbod aan producten te vergroten. Het is allemaal begonnen met de regenponcho, maar inmiddels hebben ze veel meer leuke artikelen voor kinderen. Zoals lunch tasjes met een drinkbeker of een paraplu met de bekende poncho. BUGZZ Kids Stuff heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan en tot op de dag van vandaag blijven ze nieuwe, praktische en unieke geschenken voor onze jeugd bedenken. Inmiddels wordt het merk over heel de wereld verkocht omdat Bugzz producten niet alleen van zeer goede kwaliteit zijn, maar ook nog eens betaalbaar!

Shop Bugzz

BUGZZ kinderponcho's bij FashionBootZ

Voor FashionBootz werd het tijd voor iets nieuws en wat past er nu beter bij regenlaarzen dan regenkleding?! Toen FashionBootZ dit merk ontdekte waren we meteen om. De BUGZZ Kids Stuff regenponcho's zijn te krijgen in diverse leuke uitvoeringen. Niet alleen met diertjes zoals bijv. een pony, bij of een vlinder maar ze hebben ook poncho's met overige thema’s. Zoals een piraat of is jouw kind misschien helemaal weg van de brandweerman? Leuke artikelen van een goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Fietsen door de regen wordt voor alle kinderen een feestje met een poncho van BUGZZ. Bekijk hier alle leuke thema poncho's van BUGZZ