Derbe regenjas

Derbe regenkleding merkinformatie

Dit Duitse merk is ontstaan doordat de oprichter van Derbe in 2001 een interview hoorde van de bekende hiphopgroep "Five Stars Deluxe". De dansgroep sprak voortdurend over dat ze "Derbe" waren. Het Duitse woord voor ruw, cool en stoer, een woord dat ook zeker betrekking had op de collectie van Thomas Køhlert. Derbe, het woord dat ook meteen zoveel vertelde over zijn geboortestad kreeg het wapen van de stad als logo. Samen met zijn partner Sandy Baumgarten plakten ze dit logo op de eenvoudige, zelf ontworpen trainingspakken. Het label Derbe was geboren en het merk werd in datzelfde jaar nog gelanceerd onder de "vriendengroep" van het label Derbe. Vanaf dat moment duurde het niet lang voordat Hamburg en omstreken dit stoere merk hadden opgemerkt. Steden als Berlijn en Düsseldorf volgden. Sinds een aantal jaren is Derbe ook bekend bij Oostenrijkers, Zwitsers en de Nederlanders.

Derbe Vegan regenjassen

Een van de motto’s van Derbe is de wereld proberen te verbeteren. Zij maken daarom geen gebruik van dierlijke producten. Derbe maakt gebruik van plantaardige vezels, zoals van de kapokboom. Deze vezels zorgen er voor dat de kleding gezellig en warm blijft. De Derbe vegan regenjass werd door PETA beloond! Dit innovatieve bedrijf heeft de Vegan Fashion Award gewonnen!

derbe vegan regenjas regenkleding

Derbe regenjassen

De collectie van Derbe bestaat uit hippe, casual kleding van topkwaliteit. Streetware met een eigenzinnige twist. Natuurlijk gaat het FashionBootZ alleen om de regenkleding en ook die is verrassend te noemen. De jassen zijn tijdloos, maar toch trendy. Regenjassen die je bij alle dagelijkse activiteiten kunt dragen. Door de goede samenstelling en topkwaliteit zijn de jassen van Derbe zo'n +/- 9 maanden in het jaar te dragen. Nederland heeft een zeeklimaat, waardoor je de regenjassen dus zowel najaar, winter en voorjaar kunt dragen. Een heerlijke jas tegen regen, wind en hele koude winters!

Derbe online

Het populaire "straat” merk is in Duitsland al in meer dan 150 winkels te koop. Maar ook buiten Duitsland is Derbe zeer populair. Vele internationale webshops hebben het merk in hun assortiment. Toen wij benaderd werden door het merk, hebben we ook zeker niet getwijfeld. De "urban-style” en goede kwaliteit sluit naadloos aan op onze FashionBootZ visie. Benieuwd naar deze toffe regenjassen, kijk dan snel verder? 

Shop Derbe