Disney

Disney

Disney regenkleding

Disney is producent en distributeur van animatiefilms die we allemaal kennen, aangezien de kans groot is dat ook wij ermee zijn opgegroeid. Disney is opgericht in 1923 en dus inmiddels heel wat jaartjes oud. De karakters en daarmee ook animatiefilms die we allemaal kennen zijn onder andere Sneeuwwitje (1937), Assepoester (1950), Jungle book (1967) en Bambi (1942). Deze films zijn door de jaren heen opnieuw verfilmd maar nog steeds haar charmes niet verloren. Nu is het zo dat Disney ook licenties heeft lopen voor het uitgeven van merchandise. Uiteraard zijn deze artikelen wel eens voorbij gekomen denk aan een Micky mouse broodtrommel, pen of handdoek. Wij als regenlaarzen en regenkleding specialist vinden het dan ook belangrijk dat wij s'werelds, onder de kinderen, meest bekendste merk toevoegen aan ons assortiment. We hebben uiteindelijk een aantal leveranciers gevonden voor Disney regenkleding en zijn blij dat we dit nu permanent in ons assortiment kunnen opnemen. Sterker nog, het is allemaal op voorraad, voor 16.30 uur besteld, morgen in huis!

Frozen regenlaarzen en poncho's

Een van de laatste en dan ook bekendste karakters van Disney is de animatiefilm Frozen. Elk meisje kent Elsa en Anna wel en zingt "Let it Go"waarschijnlijk uit volle borst mee. Wat is er dan nog leuker dan het ontvangen van een paar Frozen regenlaarzen of regenponcho voor je verjaardag, Sinterklaas of Kerst? Bekijk nu ons assortiment Frozen regenkleding van Disney.

Orgineel cadeau

Buiten regenlaarsjes en kleding heeft FashionBootZ ook diverse paraplu's voor jong en oud. Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor jouw zoon, dochter of het kind van je goede vriend? Bekijk dan ook eens de Disney paraplu's. Hier zit vast en zeker een leuk item tussen waar de jarige helemaal dol op is!