Dunlop

dunlop, regenlaarzen, regenlaarzen kinderen

Dunlop regenlaarzen merkinformatie en geschiedenis

Het merk Dunlop is een bekénd merk. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het bedrijf produceert al meer dan honderd jaar verschillende produkten van rubber. Dat varieert van werk- en sportschoenen tot natuurlijk regenlaarzen, waar bij het hier bij jou en ons natuurlijk om gaat.

Van oorsprong een concern dat ook sportschoenen produceerde, die natuurlijk ook tot een modisch product voor de gebruiker evolueerden.

Kwalitatieve regenlaarzen

Door hun jarenlange ervaring, de expertise, ontwikkeling en fabricage in eigen beheer en op eigen locatie, kan Dunlop de vinger aan de eigen pols blijven houden en op die manier steeds een kwalitatief hoogwaardig product garanderen. Door de steeds veranderende technologie kan Dunlop snel inspelen op de vernieuwingen die aan hun producten hun hoge kwaliteit ontlenen.

Assortiment Dunlop laarzen

Het degelijke product dat het bedrijf aflevert mag niet in uw kleerkast ontbreken. Het is niet enkel de degelijkheid die het product zo aantrekkelijk maakt maar ook het uiterlijk. Kijk maar eens wat voor een keuze wat wij je te bieden hebben in modellen van dit geweldige merk! Bekijk hier de collectie van heren, dames en kinderen.