Evercreatures laarzen

Evercreatures merkinformatie en geschiedenis

Sinds 2004 staat Evercreatures op de "laarzenkaart'. Het merk is toen bedacht en ontwikkeld door Emily en Hannah, een duo dat de laarzen succesvol in de markt zette, waarna het uitgroeide tot een bekend internationaal concept. Het biedt een ruime collectie aan kleurrijke modellen, die bij uitstek geschikt zijn als modisch én als praktisch schoeisel voor (muziek-) festivals. FashionbootZ was de eerste webwinkel die in 2011 het merk online aanbood. Sinds 2012 is zij exclusief agent van het merk in Nederland, België en Duitsland. Vanaf die tijd wordt het merk bij verschillende verkooppunten aangeboden.

evercreatures-laarzen

 

Evercreatures laarzen

Naast het praktische aspect van Evercreatures laarzen als festival-laars is het natuurlijk ook een welkome aanvulling op de rest van je schoeisel. Door de diversiteit van de kleuren en prints, is het een must-have in je kledingkast. Als je alle modellen bekijkt zul je zien hoe verschillend de combinatie-mogelijkheden zijn. Werkelijk een aanwinst!


Comfort en aanbod Evercreatures regenlaarzen

Evercratures laarzen zijn gemaakt van natuurrubber en gegarandeerd waterdicht. De laarzen hebben een vier centimeter dikke loopzool dat het draagcomfort wezenlijk verhoogt. De binnenzool is uitneembaar voor mensen met een inlegzooltje.

De laarzen worden geleverd in een luxe verpakking die voor 100% recyclebaar is. Als extra wordt een Evercreatures-sleutelhanger geleverd met de bekende kolibri, verbonden aan het merk. Neem de tijd om de vele modellen te bekijken die FashionbootZ te bieden heeft. Ga naar Evercreatures en laat je verrassen door de kleurrijke variatie. Op zoek naar kinderregenlaarsjes? Ook hiervan hebben wij een aantal leuke exemplaren in ons assortiment.