2 regenlaarzenkinderen slideKinder regenlaarzen | kinder regenlaarsjes bij FashionBootZ.nl

Indien je op zoek gaat naar kinder regenlaarzen zijn er een aantal belangrijke factoren waar je rekening mee dient te houden. Kinder regenlaarzen worden in veel verschillende materialen gemaakt maar dat niet alleen ook het voetenbed en duurzaamheid van de kinder regenlaarsjes is natuurlijk belangrijk. De top 3 van must haves waar op te letten bij de aanschaf van kinder regenlaarsjes.

Kinder regenlaarzen, wat is belangrijk?

  • Zorg ervoor dat je laarsjes koopt van natuur rubber. In Nederland worden veel verschillende kwaliteiten regenlaarsjes verkocht. Dat is ook vaak terug te zien aan de prijs. Indien je voor natuur rubber laarzen kiest, dan kies je voor de volgende zekerheden: geen schadelijke stoffen, materiaal dat ademt. Wij adviseren dan ook een paar euro meer uit te geven aan natuur rubberen laarsjes ipv PVC. 
  • Zorg voor een goed voetenbed en ondersteuning. Voor kinderen is het belangrijk dat ze voldoende ondersteuning krijgen van hun schoentjes. Zo voorkom je dat ze scheef gaan lopen of sloffen. Let erop dat er versteviging in de hiel zit bij de aanschaf van regenlaarsjes. Er zijn een aantal merken die een zeer goed voetenbed maken: denk hierbij aan Nokian laarzen of hunter laarzen.
  • Kies de juiste maat. Soms ben je geneigd om voor kinderen "op de groei" te kopen. Dit is niet handig omdat regenlaarsjes dan te los kunnen gaan zitten. Hierdoor hebben kinderen te weinig ondersteuning van de laarsjes. Omdat er vaak geen veter of trekkoord aanwezig zijn is de juiste en passende maat kopen erg belangrijk. Weet je de maat niet zeker? Meet dan de meet op in CM en vraag ons de binnenmaat op te meten van een specifiek model.

Heb je andere vragen of advies nodig, neem dan altijd even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 98% van onze laarsjes voldoen aan bovenstaande must haves, heb je interesse?

SHOP DAN NU: KINDER REGENLAARZEN