FashionBootZ.nl - De online NR. 1 in regenlaarzen en festivallaarzen

FashionBootZ staat garant voor een zoektocht naar jouw ideale regenlaars. Een regenlaars, die geschikt is voor elk seizoen, elke gelegenheid en ook nog eens op en top vrouwelijk en high fashionable. Daarom biedt FashionBootZ een grote collectie regenlaarzen voor dames en kinderen in verschillende populaire merken en in diverse prijscategorieën. Wij leveren uitsluitend via internet en dat is dan ook precies waar wij goed in zijn. Het succes van FashionBootZ is gebaseerd op kwaliteit, een snelle verzending én een goede service. Voor jou als klant betekent dat:

  • - 30 dagen ruil en retour recht. Ben je, om welke reden dan ook, niet tevreden, dan mag je ze zonder opgaaf van reden terugsturen.
  • - FashionBootZ verstuurt je bestelling gratis naar het opgegeven adres.
  • - Bij FashionBootZ heb je vele betaalmogelijkheden. Zo bieden we naast iDeal en bankoverschrijving ook Visa, MasterCard, Mister Cash en Maestro.
  • - FashionBootZ biedt garantie op haar laarzen.
  • - FashionBootZ garandeert een veilige en betrouwbare dienstverlening.
  • - Uiteraard blijven wij steeds op zoek naar een vernieuwende, actuele collectie.

Meet our Team!

Bij een webshop weet je eigenlijk nooit wie de mensen zijn achter de schermen. Ook heb je waarschijnlijk geen idee wat er allemaal komt kijken bij het runnen van het webshop. Daarom leek het ons dan ook leuk jullie voor te stellen aan ons team om jullie online de beste support en beleving te geven.

Carlijn
Carlijn Guns is de initiatiefneemster en drijvende kracht achter FashionBootZ. Een jonge ondernemende dame die werkzaam is geweest in de detailhandel en evenementenbranche. 2011 was niet echt een top jaar in de evenementenbranche, met name door de slechte weersomstandigheden. Toch zag Carlijn hier een kans doordat ze na de zomer nog niet was geslaagd in haar zoektocht naar dé ideale festivallaars. Ze ging zich oriënteren en merkte dat er in Nederland nog niet veel webshops waren die echt gespecialiseerd waren in high fashion regenlaarzen. Dit terwijl het in Engeland, Spanje en Duitsland erg populair is. Nu de hype ook voet aan grond heeft gekregen in Nederland, wist ze het zeker… De regenlaars mag niet ontbreken in jouw walk-in closet! Zoals Carlijn zal beamen: Be FaBuLoUS, élke dag en élk uur van de dag!

Carlijn is als eigenaar van FashionBootZ en FashionGloveZ verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de webshops. Hierbij kun je denken aan de inkoop, de cijfertjes, het logistieke proces en de business to business aanvragen. Dit doet ze 24/7 in de avonden en weekenden is ze ook nog aan het werk indien er vragen zijn vanuit klanten. Gewoon omdat het haar passie is!

Guido
Zijn er problemen met de webshop / betalingen, moet er iets nieuws ontwikkeld worden of is er een andere ICT klus? Dan is Guido degene die ermee aan de slag gaat. Onze webshops zijn helemaal custom made en in eigen beheer. Hierdoor kunnen we zelf leuke nieuwe dingen bedenken, waarmee we de webshop kunnen uitbreiden. Tevens kunnen daardoor ook garanderen dat de webshop veilig is en continue up to date. Dat is wel zo prettig voor ons en onze klanten! Guido staat 24/7 paraat mocht er een storing zijn en daarvoor zijn wij Guido dan natuurlijk ook erg dankbaar!

Lieneke
Lieneke maakt de teksten voor de maandelijkse fashion update vol nieuwe trends, acties of andere leuke items. Heb je een leuke topic voor onze fashion update of een leuk product waar Lieneke een review over kan schrijven? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Lieneke gaat ermee aan de slag!

Roy
Roy is degene die zorgt voor de look & feel van alle offline en online communicatie uittingen. Denk aan banners voor de webshop, flyers en ga zo maar door. Roy werkt niet alleen voor FashionBootZ. Hij heeft ook nog ruimte als freelancer voor andere klanten. Met zijn bedrijf 27design staat hij garant voor een creatieve communicatie uitting.

Marian
Bel je naar de support telefoon dan is de kans groot dat je Marian aan de telefoon krijgt. Met jarenlange secretariele ervaring staat Marian altijd klaar (doordeweeks vanaf half 9 s'ochtends tot half 6 s'avonds) om vragen te beantwoorden. Marian zorgt tevens voor een correcte afhandeling van de retouren, waardoor je binnen 3 werkdagen je geld terug ontvangt na ontvangst van de retour. Mochten er vragen zijn of problemen met bestellingen dan kun je ten alle tijden bij Marian terecht op het nummer 085-4011079.

Tot snel bij FashionBootZ.nl, just to be FaBulOuS!