Gedroogde-hortensia-in-gegipste-regenlaarzen-Gaaf-idee 1359830787-van-Didianne

Tuinlaarzen online kopen bij FashionBootZ.nl

Tuinlaarzen is een ander woord voor rubberlaarzen, regenlaarzen, rainboots, wellies of welke naam we het beestje ook geven. Natuurlijk wel speciaal en heel erg handig voor in de tuin. De gras maaien en daarna buiten afspuiten is geen probleem, maar ook de aarde een keer los maken of onkruit wieden is gemakkelijk in tuinlaarzen.

Origineel idee mbt tuinlaarzen

Heb je tuinlaarzen die verouderd zijn? Dan hebben wij daar een erg leuke oplossing voor bedacht. Gips je tuinlaarzen in, schilder ze eventueel over in een leuke kleur en laat het enkele dagen drogen. Daarna kun je de tuinlaarzen als decoratie gebruiken met een bloemetje erin.

Natuurlijk hebben we liever dat je met trots een paar tuinlaarzen draagt als fashion item in plaats van ze als bloemenbak voor in de tuin te gebruiken. Maar als je dan een oud en versleten paar hebt, dan denk eens aan bovenstaand idee!

Heb je andere vragen of advies nodig, neem dan altijd even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SHOP NU: TUINLAARZEN