Gioseppo

Gioseppo regenlaarzen geschiedenis en merkinformatie

Gioseppo regenlaarzen als merk is meer dan twintig jaar geleden opgericht. Na meer dan twee generaties hard werken, werd het tijd om het merk in de modewereld te introduceren. En daar hebben we nu profijt van. Naast regenlaarzen produceert het bedrijf ook slippers. Eén van de bekendste merken in laarzenland.

Inspiratie regenlaarzen

Haalt het merk uit de omgeving vanwaar het afkomstig is. Mediteraan en het moderne leven. Een perfecte combinatie voor een prachtig product. Het is niet voor niets verkrijgbaar in meer dan 35 landen, waar de draagsters in volle tevredenheid genieten van deze mooie laarzen. Daardoor zijn wij van FashionBootZ ook blij je deze laarzen aan te kunnen bieden.

Zoals Gioseppo zegt:

"It is because we are making our dream come true, a dream that we have kept alive for twenty years."

Gebruik

Het zijn rubber laarzen maar dan ook mooie rubber laarzen. Dat betekent dat het gebruik niet alleen beperkt hoeft te blijven tot het gebruik met regenachtig weer, hoewel we ze dus in ons klimaat érg goed kunnen gebruiken. Ze zijn nog eens een mooie aanvulling op de inhoud van je kledingkast.

Gioseppo speelt goed in op de wensen van haar kopers en past daarop haar design aan. Dat zul je zien gekeken naar ons assortiment regenlaarzen.