Hatley regenlaarzen

Hatley regenlaarzen - merkinformatie

Het Canadese merk Hatley bestaat al sinds de jaren 80 en is sindsdien al een begrip. Van een klein souvenir winkeltje genaamd 'The Little Blue House' in het dorpje North Hatley in Québec naar een welbekend merk met klanten over de hele wereld. Zo veroveren ze langzaam maar zeker heel Europa. Dit doen ze door de beste kwaliteit te leveren als het gaat om materialen en duurzame productie. Dit houdt in dat niet alleen de samenstelling van een regenlaars bestaat uit natuurlijke materialen, maar ook de productie vindt plaats op een humane manier. Hatley loopt alle processen in de fabrieken na zodat het streven naar duurzaamheid, recyclen van materialen en Hatley's "groene" missie wordt nagestreefd door iedereen binnen de organisatie. Naast deze vooruitstrevende missie, biedt Hatley vooral veel vrolijkheid en unieke prints. ''Hatley still stand for the same principles on which it was first founded: family, thoughtful designs, made-to-last quality and, of course, a sense of humour.''

Hatley regenkleding regenlaarzen

De regenlaarzen van Hatley zijn opvallend kleurrijk en vol met figuurtjes. Geïnspireerd door de natuur en het dierenrijk maakt Hatley haar eigen designs in huis.
Vrolijk, verfrissend en zoals Hatley zegt: "Our clothes embody the essence of what Hatley is: unique, original, and fun! Our style is playful, but our quality is serious." Bekijk nu deze vrolijke, kleurrijke collectie van Hatley en zie waar jij binnenkort mee door de regen zal lopen en van een sombere dag toch een stralende dag van kan maken! De verzending is gratis en wordt het voor 16.30 uur besteld is de volgende dag al in huis.


Hatley regenkleding en laarzen online bestellen