K-way

K-way

K-Way merkinformatie

K-Way is het merk van Leon-Claude Duhamel dat ontstond tijdens een regenachtige dag in Parijs. Terwijl hij door de prachtige straten van Parijs loopt en hij de mensen op allerlei manieren zichzelf ziet proberen te beschermen tegen de regen komt hij op het idee om iets te creëren wat voor iedereen functioneel en praktisch is. Hij ontwerpt een eenvoudige unisex jack van nylon met een zak aan de voorkant. De zak is niet alleen handig om je sleutels of portemonnee in te bewaren en droog te houden. De zak geeft de jas ook de mogelijkheid om zichzelf in op te bergen waardoor hij compact en draagbaar wordt. Dmv een slimme toevoeging in de voor van een elastische band kun je de ingepakte jas nu ook gemakkelijk meedragen om je taille.

Leon-Claude noemde de jas "En cas", Frans voor "in case". Verwijzend naar de eeuwige kans op regen maar tegelijkertijd ook naar zijn eigen ontworpen regenjack. "En cas" werd geëvolueerd tot "En-K", een bijnaam die verder werd gewijzigd om een ​​beroep te doen op een breder, internationaal publiek. "K-Way" klonk duidelijk Amerikaans - perfect voor een sportieve jas die vrijheid en mobiliteit gemaximaliseerd. En dat niet alleen, het was vrijwel universeel uitspreekbaar.

Nu, ruim 50 jaar later is K-Way, geboren uit een klein  eenvoudig idee, de vertegenwoordiger van vrijheid en flexibiliteit. K-Way jassen laten je leven en zeggen "ja" tegen avontuur. Met de jassen van K-Way hoef je nooit meer nee te zeggen tegen al die heerlijke activiteiten die je alleen buiten kunt doen!

K-Way producten

K-way regenkleding is funtioneel en praktisch. Daarnaast is de kleding waterdicht, ademend en ventilerend. Heeft het getapete naden en is de stof ripstop geweven. Buiten al deze kwaliteitseisen is K-Way altijd op de hoogte van de laaste trends. K-Way staat bekend om zijn sportieve en kleurrijke ontwerpen. Bekijk snel onze uitgebreide collectie K-Way regenkleding voor dames en heren.