Kidorable

logo-kidorable-regenlaarzen

Kidorable regenlaarsjes merkinformatie en herkomst

Weer een staaltje van "the American Dream".

Vanuit hun appartement startte de familie Domsky in Amerika het merk Kidorable. Wat in eerst instantie een klein bedrijfje was dat in drie verschillende stijlen paraplu's en kleerhangers op een relatief bescheiden schaal produceerde, groeide uit tot een concern met meer dan 15 verschillende stijlen die wereldwijd worden aangeboden. Uiteraard mochten regenlaarsjes daarbij niet ontbreken. Daar plukken wij nu de vruchten van.

Assortiment Kidorable regenlaarsjes

Naast regenlaarsjes voor kinderen biedt het merk nog meer leuke dingen voor kinderen. Wat dacht je van het ruime aanbod in artikelen die naast een praktisch product ook een mooie aanvulling als accessoire zijn zoals regenjasjes, paraplu's, poncho's, rugzakken, handdoeken, handschoenen sjaals en mutsen. Met verrassend leuke thema's.

Thema's

Spongebob en Dora zijn natuurlijk opgenomen in het aanbod van dit érg leuke merk kinder regenlaarzen. Maar de meer traditionele opdrukken voor kinderen zoals lieveheersbeestjes of kikkers mochten volgens de ontwerpers ervan niet ontbreken. En terecht! Kinderen vinden ze leuk en het geeft een vrolijk beeld aan het geheel. Het gevoel van trots als je kind met de regenlaarsjes en de accessoires met lichtjes in de ogen de speelplaats op huppelt mag je jezelf niet ontnemen!

Bekijk het assortiment regenlaarsjes samen met je kind om een keus te maken uit het assortiment dat zij of hij binnenkort met plezier de vriendjes en vriendinnetjes toont!