Type Product
Type Laars
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Gevoerd
Prijs
Levertijd
Korting

Kinder regenlaarzen

Het weer is een belangrijke factor in de keuze van het schoeisel van je kindje. Gladheid kan gevaarlijke situaties opleveren. Daarom hebben de regenlaarzen voor kinderen van FashionBootZ een goede zool van hoogwaardig kunststof. Trek je kindje lekkere dikke sokken aan en voorkom dat ze natte en koude voetjes krijgen met deze hippe regenlaarzen voor kinderen.

Regenlaarzen kind

Met een handige aanpak zorg je ervoor dat je vrolijke gekleurde kinder regenlaarzen aanschaft zodat ze er na deze winter ook nog profijt van hebben. We hebben overal aan gedacht; voor jongens regenlaarzen met stoer brandweer of politie thema. Voor meisjes, regenlaarzen met bloemetjes, hartjes, sterretjes of een ander schattig printje. Ook aan een unieke collectie beschilderbare regenlaarzen is gedacht, waarbij ze zelf hun regenlaarzen keer op keer kunnen beschilderen.

Regenlaarzen voor kinderen van natuurrubber

De rubber laarzen voor kinderen van FashionBootZ zijn niet zomaar rubber laarzen. De rubberen laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber. Een natuur rubberen laars wordt gemaakt uit het sap van de rubberboom (bijvoorbeeld Braziliaanse rubberboom of Indische rubberboom). Het sap dat hieruit komt heet latex. 33% van dit sap bestaat uit rubber. De latex wordt daarna verdund met water en gefilterd. Het resultaat hiervan, ook wel natuurrubber, wordt tot dunne plakken gerold en gedroogd. Dit is qua productie minder efficiënt maar biedt wel meerwaarde qua kwaliteit. Zo krijgt de zool een steviger profiel en heeft de zool een dempende werking. De schacht verzorgt de stabiliteit rondom de enkel, bij de neus en hiel. PVC regenlaarzen voor kinderen zijn doorgaans wat robuuster tegen scherpe voorwerpen, maar geven minder comfort en zijn niet ademend.