FashionBootZ.nl - de online NR. 1 voor regenlaarzen, kaplaarzen en festival laarzen. Wanneer het zonnetje weer gaat schijnen, het festivalseizoen nadert, de bomen weer groen worden komt er een moment waarop je hippe kaplaarzen zoekt voor in je walk-in closet.

Kaplaarzen zijn ideaal

Je wilt tuinieren, even snel een gemakkelijke laars aan om boodschappen te doen, een fijne boswandeling of strandwandeling maken met je hond, de auto zomerklaar maken of je maakt plannen naar welke festivals je dit jaar gaat. Voor al deze activiteiten zocht FashionBootZ de ideale kaplaars...inmiddels bestaat onze webshop dan ook uit meer dan 250 paar kaplaarzen in allerlei verschillende kleuren. Met een smalle of wijde schacht, gevoerde kaplaarzen, kaplaarzen voor dames tot en met maat 43, kaplaarzen die je kunt weggeven als relatiegeschenk met het logo van jouw bedrijf of kaplaarzen voor een vrijgezellenfeest met een leuke tekst. Noem maar op!

Kaplaarzen en materiaal

Bijna honderd procent van de collectie kaplaarzen van FashionbootZ zijn gemaakt van natuurrubber of E.V.A-materiaal. Daardoor zijn onze rubberlaarzen van topkwaliteit. Natuurrubber en E.V.A. zijn duurzame materialen die voor extra comfort zorgen. De kaplaarzen voelen zacht aan en hebben een prettige loopzool. Ze gaan langer mee en bieden goede ondersteuning. De kaplaarzen gemaakt van E.V.A-materiaal zijn UV-bestendig en ongeveer 35 procent lichter dan de outdoorlaarzen van natuurrubber.

Wij wensen je veel plezier in onze webshop en mocht je onverhoopt toch nét niet die regenlaarzen zien die je zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice en wie weet kunnen we wat voor je betekenen!