Groothandel

FashionBootZ, tevens groothandel in regenlaarzen, poncho's en festivallaarzen

Naast deze webshop levert FashionBootZ, als agent, ook rechtstreeks aan de detailhandel, festivalorganisatoren, workshop-houders en andere partijen die geïnteresseerd zijn in het aankopen van grotere partijen regenlaarzen of festivallaarzen.

In principe kan iedereen bij ons inkopen; een BTW of KvK nummer is niet verplicht. Wel dient hierbij rekening te worden gehouden met het feit dat wij middels een factuur werken en er dus altijd BTW in rekening gebracht zal worden. Voor mensen buiten Nederland met een niet Nederlands BTW-nummer geldt het 0% tarief.

FashionBootZ heeft enkel een zeer kleine collectie in haar webshop staan. Onze groothandelscollectie is echter een stuk groter. Wij hebben hiervoor afbeeldingen ter beschikking die wij kunnen aanleveren. Wel wordt op voorhand gevraagd wat voor soort regenlaarzen je zou willen verkopen. Dit om de zoektocht naar regenlaarzen specifiek op jouw wensen te kunnen laten aansluiten. Hierbij zijn geen minimale afnames vereist. Ook is het bedrukken van regenlaarzen mogelijk. Vanaf 300 paar regenlaarzen geheel op maat (fullcolor met logo) voor een aantrekkelijke prijs. Lees hier meer over onze succesvolle Campina case.

Voor kleinere aantallen ook mogelijk, maar dan alleen een bedrukking op de schacht in maximaal 2 tot 3 kleuren. Indien je interesse hebt in het kopen van regenlaarzen, hoef je alleen contact op te nemen via onze klantenservice. Daarna worden eventueel afbeeldingen van de gewenste modellen toegestuurd of kun je een afspraak maken.

Voor onze groothandelsprijzen hanteren wij een minimale afname van € 100 exclusief BTW. Hierbij dient vooraf te worden betaald. Wij weten door onze expertise welke maatrange er het beste kan worden gehanteerd. Ook wegwerp poncho's zijn verkrijgbaar vanaf € 0,26 p/s. Lees hier meer over in onze case waarin wij poncho's hebben verzorgd voor Extrema.

Ter uitbreiding zijn wij sinds 1 December 2012 tevens agent van het merk Evercreatures. Dit merk verkopen wij exclusief in Nederland, Duitsland en Belgie. Indien je hier interesse in hebt stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Mocht je andere ideeën hebben, dan staan wij daar ook voor open. Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten, leveranciers en partners. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor vrijblijvende aanvragen, neem contact op met onze klantenservice.