FashionBootZ werkt graag mee aan blog posts, win acties of visuals voor tijdschriften / magazines.

Wij hebben een omvangrijk archief met beeldmateriaal van alle regenlaarzen uit ons assortiment. Wil jij dit beeldmateriaal gebruiken? Neemt dan contact met ons op via de klantenservice op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het liefst met een gerichte vraag over specifieke modellen / doelgroep of wens.
Het is mogelijk om de regenlaarzen uit ons assortiment te lenen voor fotoshoots, modeshows of andere evenementen. Mail je aanvraag naar onze klantenservice met een zo'n duidelijk mogelijke omschrijving van het evenement / show, doelgroep en kleding. Bij voorkeur 1 a 2 weken voordat je deze wilt gebruiken. Het uitlenen doen wij vrijblijvend in ruil voor een duidelijke vermelding en naderhand foto's van de dag / evenement.
Heb je een origineel idee voor een actie, promotie of sponsoring? Laat het ons even weten en wij kijken wat mogelijk is! Mail je aanvraag naar onze klantenservice en je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Heb je een andere vraag over mbt media uitingen die je niet in onze FAQ hebt gevonden? Neem dan gerust contact op met een van onze collega's van de klantenservice. Ook kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven ernaar deze binnen enkele uren te beantwoorden.