hunter-laarzenHunter laarzen merkinformatie

Hunter: Al meer dan honderdvijfig jaar een begrip in regenlaarzenland dat haar oorsprong vindt in het Verenigd Koninkrijk. Wereldwijd het meest bekende en populaire merk. Hunter heeft dit bereikt door functionaliteit en uiterlijk tot een modisch geheel te ontwikkelen.
De hoge kwaliteitseisen die Hunter aan haar produkt stelt, zorgen ervoor dat de laarzen bestand zijn tegen elk klimaat, elke omgeving en elk weertype. Hunterlaarzen zijn échte klassiekers op gebied van duurzaamheid en draagcomfort.

Geschiedenis Hunter laarzen

In 1856 kwam in Edinburgh een Amerikaanse ondernemer aan, alwaar hij een fabriek startte in rubber regenlaarzen. Het succes was zó overweldigend, dat het bedrijf in nauwelijks twintig jaar uitgroeide van een klein bedrijfje met vier werknemers naar een groot bedrijf met maar liefst zeshonderd werknemers. Het succes van de produktie en de naamsbekendheid is tevens voor een groot deel te danken aan het uitbreken van de oorlog, toen de vraag naar Hunter laarzen explosief steeg door het leger te voorzien van het product.

Hunter regenlaarzen voor dames online

Door de jaren heen ontwikkelde het team van Hunter verder aan hun laars en hieruit ontstond 'the original collection'. De Hunter original werd de populairste laars uit de Hunter collectie. Dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Nieuwsgierig geworden naar de Hunter laarzen? Bekijk dan onze uitgebreide collectie Hunter regenlaarzen voor dames!

SHOP NU HUNTER LAARZEN ONLINE