extrema belgium logoWaterproof bij Extrema Belgie met FashionBootZ als poncho leverancier..

Het zit niet mee met de weersvoorspellingen nu het festival seizoen in volle gang is. Althans festival organisatoren moeten de nodige voorbereidingen treffen met dit weer. Gelukkig kunnen wij daar een handje bij helpen! Twee dagen voor Extrema begon kregen wij akkoord om 10.000 wegwerp poncho's te leveren zodat jullie als bezoekers droog bleven. De volgende dag hebben wij de poncho's al afgeleverd in zoveel mogelijk verschillende kleuren. Dat fleurt de boel tenminste op!

Uiteindelijk was het zaterdag op Extrema vanaf een uur of 17.00 droog en waren de poncho's niet meer nodig. Gelukkig maar want ondanks het uitdelen van een poncho is een festival toch leuker als het zonnetje schijnt!


Meer informatie over het leveren van poncho's op festivals? Al vanaf EUR 0,26 cnt p/s leveren wij wegwerp poncho's in grotere aantallen. Voor een vrijblijvende offerte stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de leverdatum en aantal stuks.