Nokian Footwear

Nokian Footwear zeillaarzen

Nokian Footwear regenlaarzen merkinformatie

Al meer dan honderd jaren, zelfs al vanaf 1898, vervaardigt Nokian Footwear regenlaarzen van natuurrubber die een hoge kwaliteit vertegenwoordigen. Het staat bekend als een veilig, comfortabel en duurzaam, degelijk product.

Vanaf 2005 staat de familie Berner aan het hoofd van het bedrijf. Deze familie heeft het merk uit weten te bouwen tot een internationaal topmerk. Een merk dat met Finse roots kwaliteitsregenlaarzen representeert.

Agentschap Nokian laarzen

Omdat wij van FashionBootZ geloven in Nokian zijn we blij dat we van dit merk het agentschap in Nederland hebben kunnen verwerven. Door dit feit leveren we ook aan de zakelijke markt. We zorgen voor het opnemen van dit merk in het assortiment van webshops maar leveren ook aan schoenwinkels. Wijd verbreid dus.

Het product Nokian

Deze handgemaakte laarzen van Nokian zijn gemaakt van natuurrubber. 100% waterdichtheidsgarantie en behoud van kwaliteit tot een temperatuur van min vijftig graden! De Finse roots spreken hier natuurlijk voor zich!

Assortiment Nokian regenlaarzen

FashionBootZ gaat met dit merk starten met een klein assortiment heren-regenlaarzen. Maar niet alleen laarzen voor heren. Ook dameslaarzen worden in de collectie opgenomen. En natuurlijk worden de kinderen niet vergeten! Bij deze laatsten zijn vooral de felle kleuren en reflecterende strepen kenmerkend. Zij verhogen natuurlijk de veiligheid van je kind in het verkeer!

Laat je verrassen door dit Finse kwaliteitsmerk en ga snel naar de uitgebreide keuze regenlaarzen die we je te bieden hebben in onze shop!