Rainmac

Rainmac

Rainmac regenkleding merkinformatie

Rainmac is een regenkleding merk, opgericht in 1990, Midhorst Engeland. Engeland heeft van bijna alle Europese landen de meeste regenval gemiddeld per jaar. Geen wonder dat er ondernemers zijn die prachtige ideeën creëren rondom regen. Rainmac is zo'n merk opgericht door gemotiveerde inwoners van Engeland en uitgegroeid tot een prachtig merk regenkleding. Alhoewel Rainmac regenkleding in haar assortiment heeft voor dames, heren en kinderen, is onze conclusie toch dat Rainmac het beste presteert op het gebied van dames regenjassen. Dat komt door de uitgebreide collecties. Van klassiek, tot cutting edge regenjassen. 

Rainmac regenjassen

Rainmac regenjassen zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben je basic tot zeer luxe uitvoeringen en daarmee ook de bijbehorende prijzen die qua betaalbaarheid goed in de markt liggen. Zo heeft Rainmac 100% katoenen regenjassen die water en windddicht zijn, maar ook regenjassen gemaakt van 100% PVC. Per product wordt er in de webshop aangegeven om welk soort materiaal het gaat en wat de bijbehorende kenmerken zijn. Het unieke aan Rainmac is dat 75% van de jassen collectie gemaakt wordt in de UK. 

Rainmac by Evercreatures

In 2016 is het merk Rainmac overgenomen van Evercreatures. Wij van FashionBootZ vertegenwoordigen beide merken als agent binnen Nederland en Belgie. Mocht je een zakelijk aanvraag hebben, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..