Rainraps

RAINRAPS ™

Ontstaan uit wanhoop, omdat ze geen modieuze waterdichte kleding in de kast had hangen toen ze het nodig had. De New Yorkse Stacy Struminger uit Richmond was er klaar mee en ging op zoek naar een oplossing.

INSPIRATIE

Het vaak natte en vochtige klimaat in Stacy's woonplaats werd de inspiratie voor een lichtgewicht, waterdichte wrap die makkelijk in gebruik is. Daarbij moest het product ook nog stijlvol en modieus zijn. Een idee was geboren en Stacy deelde haar idee met vriendin Rachel Teyssier. Enthousiast en vastberaden werd een visie werkelijkheid. Maar om een lang verhaal kort te maken....het resultaat de RAINRAP!

DE RAINRAP ALS REGENPONCHO

De RAINRAP ™ is een veelzijdig product. Een mode accessoire die je het hele jaar door kunt gebruiken. Trendy en praktisch! Het ontwerp van de Rainrap is een combinatie van de populaire stijl van de pashmina met capuchon en wikkel. Verder is de Rainrap waterafstotend, lichtgewicht en sneldrogend. En buiten dat kun je hem ook nog is aan 2 kanten gebruiken door de leuke kleurencombinatie. Wij zien in ieder geval super enthousiast over dit product. Nog niet helemaal overtuigd? Misschien wel als we er ook nog is bij vertellen dat hij opgevouwen gemakkelijk in je tas past en je zo dus altijd voorbereid bent op een flinke regenbui.

BESTELLEN

Ben jij nu ook helemaal om en wil jij ook zo'n Rainrap? Je kunt deze fantastische uitvinding nu bestellen bij FashionBootZ. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in één maat (One size fit's all). Misschien ook wel een leuk idee als cadeau voor je beste vriendin of je moeder. Ga dus naar de site: www.fashionbootz.nl en shop jouw eigen Rainrap!