Regenjas, raincoats en parka's voor dames online

Regenjassen en regenponcho's waarbij je niet direct ziet dat het gaat om een regenjas, alleen omdat ze ZO leuk zijn. Die hebben we onlangs toegevoegd aan ons assortiment. Nu hebben de meeste mensen wel een dames regenjas aan de kapstok hangen voor een regenachtige dag, maar dat zijn natuurlijk niet de jassen die wij bedoelen......Want bij een paar hippe regenlaarzen hoort natuurlijk ook een trendy regenjas! Verschillende kleuren en prints zodat er bij elke regenlaars wel een leuke regenjas te vinden is. Hip, vrolijk, modieus maar wel functioneel en natuurlijk 100% waterdicht! Laat je verrassen door de vele modellen dames regenjassen en misschien ben jij binnenkort het stralende middelpunt in die sombere regenachtige dagen.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een regenjas?

Je kent het wel....Je bent in een winkel en je hebt een leuke jas gevonden. De jas voelt waterdicht, maar toch twijfel je. Eigenlijk is het vrij simpel en hoef je alleen maar even te kijken naar de waterdichtheid van de jas. Staat er op het etiket dat de regenjas een waterdichtheid van 5000 mm of meer per cm2 tegenhoudt, dan zit je goed. Deze jas kan dan makkelijk in een paar uur een aantal flinke buien aan. Daarnaast willen we ook geen regenjas waar je in gaat zweten, dus kijk goed dat de waterdampdoorlaatbaarheid ook minimaal 5000 moet zijn.

Pasvorm regenjassen en jacks

We hebben diverse modellen dames regenjassen in ons assortiment. Van lang tot kort, getailleerd of juist niet. Of kies je liever voor een regenjas met een lint die je dicht kunt knopen? Ben je wat voller van postuur is een getailleerd model die mooi om je heen valt vaak een goede keus. Weet je niet goed welke maat je hebt? Bij alle regenjassen en jack's staat een maattabel met advies. Mocht je toch twijfelen, bel of mail ons even met je vraag.

Aantal per pagina:
SALE!
RAINS Curve jacket regenjas dark teal - petrol
RAINS Curve jacket Blue - Blauw 1206
RAINS Curve jacket zwart
SALE!
RAINS Curve jacket regenjas taupe

korting fashionbootz


RAINS Curve jacket 1206 rust - roest
SALE!
RAINS Curve regenjas 1206 khaki
RAINS Noon Coat smoke - grijs regenjas
RAINS Noon Coat zwart regenjas
Rains A-Jacket regenjas zwart
Rains 1255 Overcoat Black - Zwart voor
Rains W Coat Black 1246 zwart
SALE!
Rains W Coat Scarlet 1246 scharlakenrood
SALE!
Rains W Dark Teal 1246 petrol
Rains W Coat Blue 1246 donkerblauw online bestellen bij fashionbootz.nl
SALE!
Rains W Coat Faded Blue 1246 blauw online bestellen bij fashionbootz.nl
Rains 1255 Overcoat Blue - Blauw voor
Rains 1255 Overcoat Lavender - Licht paars voor
Happy Rainy Days korte lakjas Ymke geel
Happy Rainy Days Trenchcoat Marit navy - wit zebra
SALE!
HappyRainyDays lange lakjas Paula pink - roze
Happy Rainy Days Trenchcoat Milou navy - wit stip
HappyRainyDays lange lakjas Cara clay - lichtgrijs