Laat je regenlaarzen bedrukken of maken met eigen logo / tekst!


Laat je regenlaarzen bedrukken of maken met eigen logo / tekst!

Ben je organisator van een outdoor evenement? Of ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk of personeelscadeau? Organiseer je een vrijgezellenfeest en zoek je iets unieks en blijvends? Vraag dan nu een offerte aan voor bedrukte regenlaarzen met logo of bedrukte regenlaarzen met tekst. Wij bedrukken al vanaf 10 paar regenlaarzen op bestelling.

FashionBootZ heeft eerder geproduceerd voor grote A-merken in Nederland en Belgie. Lees hier meer over onze succesvolle Campina levering waarbij we de hele productie regenlaarzen op ons hebben genomen.

Tot 250 paar regenlaarzen kunnen wij alleen een logo op de schacht bedrukken in max. 3 kleuren. Levertijden vanaf 2,5 tot 3 weken. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van het model regenlaars dat je zoekt en het aantal gebruikte kleuren in het logo. Vanaf € 6,95 incl bedrukking (1 kleur) zijn er al mogelijkheden.

Vanaf 250 paar kunnen wij geheel op maat een fullcolor bedrukking met logo verzorgen. Deze kan eventueel ook op de zool of andere plekken worden bedrukt. Levertijden vanaf 6 weken. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van het model, fullcolor bedrukking, bestaande print of custom. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Hierbij een leuke mail van een tevreden klant:

"Wij en onze klant, Qlickcoaching, genieten nog steeds na van het mooie event dat we samen tot stand brachten! Het was een echte schot in de roos en alle details kwamen tot zijn recht! Wij vinden het geweldig zulke mooie momenten te creëren en te mogen beleven maar zouden dit niet kunnen verwezelijken zonder onze geweldige event-partners, jullie dus! Vandaar een oprechte MERCI voor de prestaties van afgelopen vrijdag! Wij kijken uit naar nog vele mooie events samen!"

Weet je nog dat Pinkpop drie jaar geleden roze regenlaarzen verkocht met logo? Een megasucces! En dat kun jij ook! Naast regenlaarzen kunnen wij ook poncho's bedrukken. FashionBootZ heeft haar roots in de evenementenbranche en denkt graag mee met de merchandising voor je event. Ooit gedacht aan een editie regenlaars? Of het bedrukken van regenlaarzen voor je personeel op een festival met logo's van sponsoren? Wij wel! Geïnteresseerd in bedrukte regenlaarzen?

Neem dan nu contact met ons op via de klantenservice. Zet het gewenste aantal, aantal kleuren logo, dames / heren, de gewenste leverdatum en kleur van de laars in de mail voor een prijsopgave.