Ben jij op zoek naar fashionable regenlaarzen voor dames, heren kaplaarzen of kinder regenlaarsjes die je online kunt kopen? Bestel dan snel je rubber laarzen, outdoor laarzen, zeillaarzen voor dames of kinder regenlaarzen online bij FashionBootZ! Regenlaarzen zijn niet meer een item die je koopt uit functionaliteit. Anno nu zijn regenlaarzen te vinden walk-in closet's van menig fashionista. Steeds meer bekende mode merken hebben dan ook een leuke collectie regenlaarzen opgenomen. Denk aan Supertrash die al jaren te vinden is in de fashion scene. Wij van FashionBootZ verkopen al sinds 2011 regenlaarzen online. Inmiddels zijn er al 10.000-den laarzen verstuurd wereldwijd. Daarom weten wij ook zeker dat we jouw favoriete regenlaars in huis hebben. Aangezien we precies weten wat er op dit moment in de mode is. Of je nu een merk zoekt zoals Hunter, Ilse JacobsenWedgewellyGioseppo, Be Only, Evercreatures of Bostons voor dames? Of leuke kinder regenlaarsjes van bekende merken zoals Kidorable, Bergstein, Stephen JosephDunlopNokian Footwear en ons eigen merk. Wij zullen je blijven verrassen met onze uitgebreide collectie. 

Nu ook uitgebreid met grote collectie regenjassen, regenponcho's en parka's

Regelmatig kregen we de vraag van onze klanten of we ook leuke matchende regenkleding konden inkopen bij onze te gekke laarzen. Na een lange zoektocht hebben we ook een aantal merken gevonden die zowel regenlaarzen als regenjassen, poncho's en paraplu's produceerden. Hierbij kun je denken aan merken zoals Joules by Tom Joule, Rainfest, Rainraps, Ilse Jacobsen, Stephen Joseph en Kidorable. Van wegwerp poncho's voor op een festival tot every day poncho's die je kunt dragen naar kantoor en toch nog een frisse neus kunt nemen in de pauze, geheel waterproof uiteraard.

Regenlaarzen en regenkleding geleverd in stijl

Wij hebben 75% van ons assortiment direct op voorraad. Dat houdt in dat we snel kunnen leveren. Standaard bij ons is dan ook voor 16.30 uur besteld, is de volgende dag in huis. Uiteraard worden de laarzen of jassen verstuurd in stijl. Met een leuk extraatje zoals een tijdschrift of poncho inclusief een hippe roze verzendzak. Wij geven op al onze producten 1 jaar garantie. Remember, just Be FaBuLoUS!