Regenlaarzen kinderen & Kinder regenlaarsjes

Het weer is een belangrijke factor in de keuze van het schoeisel van je kindje. Gladheid kan gevaarlijke situaties opleveren. Daarom hebben de regenlaarzen en snowboots voor kinderen van FashionBootZ een goede zool van hoogwaardig kunststof. Trek je kindje lekkere dikke sokken aan en voorkom dat ze natte en koude voetjes krijgen met deze hippe regenlaarsjes, dan zijn ze helemaal klaar voor de winter!

Met een handige aanpak zorg je ervoor dat je vrolijke gekleurde kinder regenlaarzen aanschaft zodat ze er na deze winter ook nog profijt van hebben. We hebben overal aan gedacht; voor jongens stoere brandweer of politieregenlaarzen of voor meisjes regenlaarzen met bloemetjes, hartjes, sterretjes of een ander schattig printje. Ook aan een unieke collectie beschilderbare regenlaarzen is gedacht, waarbij ze zelf hun regenlaarsjes keer op keer kunnen beschilderen. Bekijk nu snel onze laatste collectie regenlaarzen voor kinderen online en profiteer van alle voordelen die FashionBootZ biedt.

Natuur rubber laarzen online kopen

De rubber laarzen voor kinderen van FashionBootZ zijn niet zomaar rubber laarzen. De rubberen laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber. Een natuur rubberen laars wordt gemaakt uit het sap van de rubberboom (bijvoorbeeld Braziliaanse rubberboom of Indische rubberboom). Het sap dat hieruit komt heet latex. 33% van dit sap bestaat uit rubber. De latex wordt daarna verdund met water en gefilterd. Het resultaat hiervan, ook wel natuurrubber, wordt tot dunne plakken gerold en gedroogd. Dit is qua productie minder efficiënt maar biedt wel meerwaarde qua kwaliteit. Zo krijgt de zool een steviger profiel en heeft de zool een dempende werking. De schacht verzorgt de stabiliteit rondom de enkel, bij de neus en hiel. Naast het hogere comfort, gaat een natuurrubberen regenlaars veel langer mee dan regenlaarzen van PVC. Wel is de prijs iets hoger dan een PVC regenlaarsje omdat het een natuurproduct is.

Aantal per pagina:
CeLaVi korte regenlaarsjes blauw
CeLaVi korte regenlaarsjes donker blauw
CeLaVi korte regenlaarsjes donker groen
CeLaVi regenlaarsjes dino groen

hunter laarzen kids


CeLaVi regenlaarsjes roze glitter
CeLaVi regenlaarsjes olifantjes roze
CeLaVi regenlaarsjes olifantjes blauw
CeLaVi regenlaarsjes met olifantjes roze
CeLaVi regenlaarsjes met olifantjes blauw
CeLaVi regenlaarsjes donker blauw met print
CeLaVi regenlaarsjes met trucks print donker blauw
CeLaVi lage regenlaarsjes met olifantjes roze
CeLaVi lage regenlaarsjes met olifantjes blauw
CeLaVi lage veter regenlaarsjes met olifantjes roze
CeLaVi lage veter regenlaarsjes met olifantjes blauw
CeLaVi regenlaarsjes geel met auto print
CeLaVi regenlaarsjes rood met hartjes
CeLaVi regenlaarsjes blauw met trucks
CeLaVi basic regenlaarsjes geel met auto print
CeLaVi basic regenlaarsjes rood met hartjes
CeLaVi basic regenlaarsjes paars met bloemen
CeLaVi basic regenlaarsjes blauw met trucks