Stephen Joseph

Stephen Joseph regenkleding regenlaarzen

Stephen Joseph regenkleding merkinformatie

Stephen Joseph regenkleding biedt een breed scala van producten, ideaal voor iedereen die op zoek is naar originele cadeautjes om de kleintjes te beschermen tegen weer en wind. Deze cadeautjes zijn anders dan wat vandaag de dag te koop is, want de prints en kleuren onderscheiden zich van elke andere leverancier. Mede dankzij hoge kwaliteit, aandacht voor detail en betaalbare prijzen, zijn deze regenkleding items zoals regenlaarsjes, regenponcho's, en paraplu's aantrekkelijk voor zowel jonge als oudere kinderen.

Stephen Joseph geschiedenis

Stephen Joseph is opgericht in 1981 in de Verenigde Staten. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van thema-kinderkleding en accessoires. Er werken 125 medewerkers die volledig zijn toegewijd aan het ontwerp en de productie van een geweldig aanbod van kinder cadeautjes, regenkleding, accessoires en "back to school" lijnen. De kernwaarden waarop het bedrijf zich richt zijn: aandacht voor detail, goede kwaliteit en tevreden klanten.

Stephen Joseph regenlaarzen

Ook FashionBootz was meteen verkocht bij het zien van de schattige regenlaarsjes en andere leuke accessoires van Stephen Joseph. De producten met vrolijke kleuren en prints zullen bij ieder kind in de smaak vallen. Bekijk snel onze uitgebreide collectie en dan kan ook voor uw kind de regenpret niet snel genoeg beginnen!