Talolo regenlaarzen

Talolo regenlaarzen - cowboylaarzen merkinformatie

Talolo is opgericht in 2014 door Alexandra, een vrouwelijke onderneemster die al eerdere ervaring had met het importeren van producten. Namelijk het kindermerk Tractor Ted, dat gericht is op 2-5 jaar oude tractorliefhebbende kinderen. Nu vond ze dat het tijd werd voor iets anders. Het was haar opgevallen dat er op festivals vaak -in haar ogen- simpele/saaie laarzen gedragen werden. Bijvoorbeeld saaie groene laarzen, of simpele laarzen met wat kleur. Zij ontwierp hierdoor de Talolo cowboy regenlaarzen. Talolo cowboy regenlaarzen zijn de ideale festival laarzen: ook wel Cowboy Wellies zoals Alexandra ze noemt. Door de stevige hak, niet al te hoog, kun je er uren op dansen. Geen last van bier over je schoenen of vieze festival terreinen. Je kan het er gewoon afwassen en je voeten blijven droog! Talolo boots geven je deze garantie. Uiteraard kan je deze laarzen ook in de stad dragen of tijdens een boswandeling. Met andere woorden, ben je op zoek naar een functionele, maar toch stijlvolle en vrouwelijke laars, maak dan kennis met onze Talolo cowboy wellies.


FashionBootZ groothandel Talolo

Sinds 2018 heeft FashionBootZ de productie overgenomen van Talolo en produceren wij met veel plezier dit mooie merk. Heb je een winkel of webwinkel en zoek je een groothandel / inkoopkanaal voor deze gave regenlaarzen? Neem dan contact op met ons voor de wholesale prijzen. Ook een leuke aanvulling op de collectie als je vegan laarzen zoekt.


Talolo cowboy wellies cowboyboots

Materiaal Talolo cowboyboots

Talolo regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waarbij de binnenzijde is gevoerd met 100% katoen. Dit zorgt voor een goede vochtopname. Er is keuze uit verschillende stijlen en printen. Zoals bijvoorbeeld een vrolijke bloemenprint of een stoere (namaak) slangenhuid. De laarzen worden geleverd in een schoenendoos. Wil jij het festivalseizoen goed beginnen? De festivallaarzen van Talolo zijn zeker een aanwinst!