Tif Tiffy DK jassen

Tif Tiffy regenkleding - merkinformatie

Tif Tiffy is het merk wat door de Deense Kristen Frandsen in 2007 is opgericht. Door haar belangstelling in hoogwaardige stoffen en de manier waarop accessoires een look compleet kunnen veranderen, richtte zij ‘Tif Tiffy’ in Herning (Denemarken) op. Haar man Ole Kousgaard trad in 2012 het bedrijf binnen. Samen met zijn vrouw beschikt het merk over meer dan 50 jaar ervaring in de mode- en textielindustrie. Hun passie en gevoel voor unieke ontwerpen heeft ervoor gezorgd dat Tif Tiffy inmiddels over de hele wereld verkocht wordt.

Topkwaliteit van Deense bodem

Tif Tiffy staat bekend om haar producten die allen vrouwelijk zijn, voorzien van een prachtig kleurenpalet en kunstzinnige prints. De ontwerpen zijn modern, comfortabel en zorgen dat vrouwen vol zelfvertrouwen klaar zijn om de wereld te veroveren. De collecties van Tif Tiffy zijn ontworpen om vrouwen aan te moedigen hun individualiteit uit te drukken en daar trots op te zijn. Zij vinden het belangrijk dat vrouwen zich uniek en stijlvol voelen met stoffen van goede kwaliteit. Tif Tiffy maakt en verkoopt allerlei kleding voor de vrouw, van blouses tot hoeden en van broeken tot T-shirts.

Kenmerkwaarden Tif Tiffy DK

Tif Tiffy heeft drie kernmerkwaarden, namelijk kwaliteit, design en duurzaamheid. Zij willen hiermee hun betrokkenheid tonen om vrouwen een goed gevoel te geven. Zij vinden dan ook dat het leven te kort is om stoffen van slechte kwaliteit te dragen. Tif Tiffy maakt gebruik van de beste kwaliteitsstoffen zoals katoen, kasjmier, merinowol, zijde of micro-modal. Comfort is voor Tif Tiffy een belangrijk kenmerk. Geen jeuk, krassen of dat de huid moeite heeft met ademhalen. Het voelt erg natuurlijk om de kleding van Tif Tiffy te dragen. Daarbij vinden zij duurzaamheid erg belangrijk, niet ‘zeggen’, maar ‘doen’. Door de drie merkwaarden zijn de standaarden extreem hoog en zorgt het ervoor dat u het verschil voelt, iedere keer dat u Tif Tiffy draagt.
Tif Tiffy Raincoats DK
Tif Tiffy is een trots merk van wereldklasse en maakt daarom alleen maar gebruik van de beste duurzame materialen. Alle nieuwe collecties van het merk worden bedacht en ontworpen in Denemarken, de uiteindelijke productie vindt voornamelijk plaats in Europa. Denemarken staat wereldwijd bekend om hun geweldige kwaliteit regenkleding en laarzen. Voor FashionBootZ.nl was het dan ook snel beslist om Tif Tiffy als nieuw merk te verwelkomen. Hun regenjassen en poncho's zijn een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment. Benieuwd naar Tif-Tiffy? Klik dan hier of bekijk hun geweldige festivalponcho hier.